Header Ads Widget

10 Грешки в Affiiliate маркетинг, която може да спре да успеете в партньорски маркетинг

Въпреки, че всеки може да започне бизнес филиал маркетинг, но не всеки може да постигне успех в партньорски маркетинг. Има 10 филиала грешки, които спират хората от постигане на успех в бизнеса с партньорски маркетинг. За да се избегнат всички тези грешки, първо трябва да ги проучите и да ги разбирате добре.

1. Вярвайки, че посетителите ще само кликнете върху техните партньорски връзки. Въпреки, че задачата на филиал се ограничава само до предварително продажби, предварително продажби, които не се изчерпват с показване на партньорски връзки. Това води и до привлекателен посетителите да кликват върху тях чрез изреждане посочват ползите от филиал на продуктите, като положителен препоръки с писмено коментарите за насърчаване на читателите да се провери на продукти.

2. Насърчаване на твърде много партньорски програми по едно и също време.Ако филиал пазари 8 партньорски програми в същото време, той или тя ще има 8 партньорски маркетинг кампании да се справя.Най-вероятно, ще намерите партньорска трудно да се управлява всичките си кампании и в състояние да се концентрира върху всеки един от неговите партньорски програми в тази ситуация и завършва до загуба на пари.

Вие трябва да започне с една партньорска програма; изберете програма, която сте страстен наоколо. Тогава сложи най-добрите си усилия, за да продава продукта. Изпробвайте различни маркетингови стратегии, за да видите кой работи най-добре. След като сте вземане на постоянна комисия с продукта, тогава може би ще могат да гледат за втори филиал продукт да се продава.

3. Вярвайки, че използването на единен метод за пускане на пазара техника е достатъчно. Има хора, мисля, че представянето на няколко членове на член уебсайтове ще генерира количество трафик те са очаквали. Но това е погрешно. Фокусирането само една техника за търговия ще ограничи броя на потенциалните купувачи, можете да изпращате на вашия партньорски търговски сайтове

4. Ако не се подобри ефективността на вашата маркетингова кампания.Много филиали са склонни да се отнасят за проверка на тяхната Комисията ежедневно само и нямат интерес за изучаване и анализиране на техните маркетингови кампании изпълнение.При кампаниите им не работят както се очаква, или не генерират продажби, те няма да успеят да направят съответните корекции, тъй като те не знаят кои аспекти на техните кампании трябва да бъдат подобрени. Важно е да се научат всеки аспект на нашите маркетингови стратегии. Кои маркетингови техники са привлечени най посетители? Колко уникални посетители и връщане, генерирани? Колко дълго да останат в нашия сайт? От къде идват? Това са въпросите, които биха могли да ни помогнат да се подобри работата на нашия бизнес партньорски маркетинг.

5. Насърчаване на филиал на продукти, които липсват в търсенето.

6. Ако не за да намерите партньорска програма с доказан опит в областта на удовлетворение на потребителите. Надеждността на фирмата разчита на това как хората да го видите. Ако партньорска програма е установила добри отношения с клиентите си, след това го е създала марка, която се разпознава за отличното обслужване. Тук ще намерите по-лесно да се продават предварително такъв филиал продукт.

7. Ако не да сме в крак с последните тенденции в бранша. Ще дойде време, когато на пазара знания ние знаем ще е актуално, още повече, че в областта на Интернет маркетинга, където всичко окаже с бързи темпове. Трябва постоянно да се актуализира с най-новите тенденции, техники и новини в тази област винаги да си конкурентно предимство.

маркетинг
8. Трябва да инвестира в нови знания. Бизнеса се развива и ти трябва да се развиваш с него.

9. Вие трябва да го поддържатате успех.

10. Въпреки, че тази партньорска програма може да ви помогне да станете богати на бързо. Вие трябва да сложите в много усилия, време и капитал, преди да печелите пари от партньорски маркетинг.