Header Ads Widget

25 Инструменти за независими музиканти

Мисля, че музикалната индустрия се развива, и че е време да си независим? Или винаги предпочитани по-малки, независими звукозаписни компании от огромни бюрократични институции? Ние имаме 25 инструменти, за да ви помогне да направите точно това.



AmieStreet.com - социална мрежа и пазар музика за инди артисти. Те придават на творците на 70% от продажбата.

AnyGig.com - място за музикантите да бъдете вписани за малките концерти, или да намерят места за да играе.

Artistopia.com - онлайн място за изпълнители да се даде онлайн присъствие с профил и показва тяхната работа.

BandBuzz.com - социална мрежа, където творци могат да се създаде профил, да качват своята музика и да се преразглеждат и препоръчани от потребителите.

BandChemistry.com - сайт за музиканти да намерят нови членове за своята група или представляват цяла нова група.

Bandwagon.co.uk - социална мрежа за любителите на инди музика, където ленти, могат да продават мобилно съдържание като мелодии и фонове.



ChampionSound.com - безплатен пощенски списък мениджър за изпълнители, организатори, и места.

Elisteningpost.com - Един от начините за музиканти да качват своята музика и го продават почти навсякъде искат като MySpace (MySpace) и Facebook (Facebook).

FireGigs.com - сайт с цел насърчаване чрез организиране на групи за да получите своята музика да се играе във фонов режим, в кафенета, кафенета и др. Също така чрез насърчаване на Facebook и MySpace притурка.

Fuzz.com - Да изпълнители качете музиката и я продаваите и др.

HumbleVoice.com - място за всички видове на независими артисти, музиканти, включително, за да качите своята работа и я насърчава.

iJamr.com - Indie музиканти качите своята музика и блогъри да покажете вашите песни на техните сайтове за безплатно, и ако продажбата се прави, те блогър получава намаляване.

Indistr.com - компания, отдаване под наем независими артисти продава музиката си директно на обществеността и музикантите получават 75% от продажбата.

mTraks.com - онлайн пазара и мрежа за инди артисти да насърчава и да продават музиката си.



Mubito.com - Позволява ви да се създаде уебсайт група лесно и продават MP3s. Две нива на магазини с един от тях е свободен.

Musicane.com - Насърчаване и продават своята музика и мелодии.

MusicNation.com - една общност на страниците музикант профил, които редовно участват в конкурс за различни награди.

Panjea.com - Донесете всички yourclips от Интернет заедно и ги тури в един играч, така че те заемат по-малко място на страницата, така че да могат да популяризират музиката си лесно.

PocketFuzz.com - място за музикантите да продават рингтонове от своите произведения и да уведомят своите фенове на новини през мобилните телефони.

Popfolio.net - музикален джаджа доставчик за блогове, която позволява независими музиканти качите песните си за включване, както и възможните продажби.

PumpAudio.com - услуга за инди артисти за да получите своята музика, лицензирани за телевизията и киното.