Header Ads Widget

Онлайн изображение Редактори

В онлайн пространството за редактиране на изображения нарасна бързо през последната година, че има много свободни и абонамент-базирани възможности за потребителите на всички нива. Тези услуги да импортирате изображения от вашия социални мрежи, докосване до снимки, насърчаване на работата си, и още.

Какво търсите от редактор на изображения, когато отидете онлайн?

Alilg.com

Alilg.com - обикновен и свободен редактор, който изглежда много прилича на Photoshop, но без най-много инструменти и ефекти.

Птицеферма Финикс

Птицеферма Финикс - Позволява ви да внасят споделяне на снимки от сайтове като Flickr (Flickr) и Facebook (Facebook), работа със слоеве и други инструменти. Предлага безплатно издание с добавянето на малък воден знак, както и абонаментни планове за по-напредналите работа. Можете да прочетете повече за Птицеферма тук на Mashable (Mashable).

DrPic.com

DrPic.com - Качи снимка вашия сайт към тази свободен образ редактор и да се възползват от многобройните си инструменти и след това или го запишете на вашия твърд диск или на уеб страница в избрания от вас формат.

FlauntR.com

FlauntR.com - FlauntR е голям на фона, фалшив списание обхваща и основните инструменти за редактиране. Дава ви възможност да закупят копия от някой от вашите творения.

FotoFlexer.com

FotoFlexer.com - напълно безплатна редактор с много инструменти, като например нарушения, слоеве, ефекти, умни ножица и много повече.

Lunapic.com

Lunapic.com - е малко елементарен и не чак толкова гладко, тъй като някои от другите опции там, но тя е безплатна и лесна за употреба.

MyImager.com

MyImager.com - Този редактор е доста странно в интерфейса, че всичко е направено с помощта на падащото меню, което причинява страницата, за да презареди, когато правите промяна. Услугата приема само файлове във формат GIF и JPGs, и е безплатно, но тежка реклама. Можете да премахнете реклами за $ 1 на месец.

Онлайн-Image-Editor.com

Онлайн-Image-Editor.com - Добре е за малки редакция, и очевидно насочени към социалните мрежи тълпата, тъй като тя е инструмент, наречен "Блясък Магьосника.

OnlineImageEditor.info

OnlineImageEditor.info - подписка-единствено решение за редактиране на изображения, който предлага някои разширени инструменти и възможността, по абонамент, за да инсталирате за редактиране на изображения на вашия собствен сайт, ако сте избрали.

Phixr.com

Phixr.com - Оферти до основни инструменти за редактиране на снимки, които са лесни за използване. Можете да запишете до популярни формати и да качите вашите снимки завършен до всички популярни фото услуги.

Photoshop.com

Photoshop.com (Photoshop.com) - Adobe най-сетне започва прочутото си снимка редактор на онлайн света. Това не са всички възможности на офлайн си сестра, но тя предлага богат удобен и лесен за използване инструменти, както и 2 ГБ безплатно онлайн място за съхранение. Досега тя приема само JPG файл за качване.

Picture2Life.com

Picture2Life.com - Picture2Life предлага множество инструменти и ви показва автоматичен преглед за всеки един, веднага след като сте ги отвори.

PikiPimp.com

PikiPimp.com - PikiPimp предлага много прости инструменти за редактиране, но е тежък за добавяне на "Bling" текст, блясък и анимации. Ще също да си сложиш творения на продукти във Вашата PikiStore.

Pixenate.com

Pixenate.com - Pixenate предлага множество инструменти за докосване до лични снимки, включително и един специално за избелване на зъбите, което е нов не сме виждали преди.

Pixer.us

Pixer.us - безплатна редактор с предварителен преглед и шепа ефекти като colorfix размазване & изостря, сепия тон и повече. Много просто и лесно за използване.

Pixlr (Pixlr). COM

Pixlr.com - безплатен редактор на изображения, които могат да ви напомнят за офлайн версия на Photoshop. Предлага се в множество езици и има API, който е свободен за употреба.

Picnik (Picnik). COM

Picnik.com - Внос снимки от сайтове, като например Photobucket (Photobucket), Picasa (Picasa), Webshots и повече. Също така предлага множество инструменти, шрифтове и форми за свободен. Още инструменти са на разположение с премия записване на $ 24,95 на година.

Snipshot.com

Snipshot.com - Позволява ви някои основни инструменти за редактиране и способността да се запишете на вашия компютър или Интернет. Можете да отворите някое изображение от уеб имате URL за повече ефекти и инструменти са достъпни за такса премия абонамент.

Splashup.com

Splashup.com - Splashup предлага пълен черта редактор онлайн, но можете да изтеглите Splashup Светлина за мобилните компютри и лесен за редактиране на път.

Webresizer.com

Webresizer.com - Оферти сте изключително прости инструменти, за да преоразмерите изображение, култура, тя оптимизира и направи изображението по-използваеми онлайн.