Header Ads Widget

Изглеждай като модел

Моделите са образ на сексапил и елегантност и вие може да бъдете една от тях. Терминът модел е много широк - има кльощави модели, има високи модели, но по принцип съществуват определени характеристики, които всеки модел трябва да притежава.

1.Увереност в себе си
Трябва да имате вяра в себе си. Без вяра не може да се изгради имиджа на модела.

2.Поза
Правилната поза е много важна, за да изглеждате стилно и да покажете самочувствие.

3.Добра структура
Не трябва да бъдете кльощава, а да имате нормална и стегната фигура. Това се постига с много и редовни упражнения.

4.Моден стил
Моделите непрекъснато са заобиколени от стилисти и модни дизайнери и си създават свой собствен стил. Направете го и вие - изпробвайте различни модели дрехи и създайте ваш собствен уникален стил, съобразен с начина ви на живот. Не се страхувайте да експериментирате, като смесвате дрехи от различни стилове.

5.Грим
Научете се как трябва да се гримирате. Не е необходимо да използвате грим през цялото време, но трябва да знаете кога не трябва да излизате без макияж.

6.Кожа
Кожата е от съществено значение за добрия вид. Необходимо е да се полагат редовни грижи за нея. Нищо не може да замени здравата и блестяща кожа.


7.Коса
Същото се отнася и за косата. За да имате здрава и лъскава коса трябва редовно да подстригвате връхчетата, за да може да расте нормално. Винаги подържайте добра прическа.
8.Походка
Трябва да се научите да ходите грациозно и стилно.

И запомнете, че моделите, които виждате на снимките и по кориците на списания не са съвършени. Снимките са правени с фотошоп, за да изглеждат по-красиви, по-слаби и високи. Съвършенството не съществува.