Header Ads Widget

Как да се съсредоточи върху една-добрата тактика уеб трафик

Искаш ли да се направи нещо. И най-важното нещо е да се съсредоточи вниманието ви.

Ако ви разделят вашето внимание ще получите подчерта нагоре, но обикновено не е много повече ще се случи.

Ето защо ми даде съвети в друг пост за създаване на списък с дневния си цели.

В разработката на софтуер е много популярен нова методика развитие, наречен Scrum. Един от основните компоненти в Scrum е да се разделят на работа в спринта. В спорна топка да се съсредоточите вашето внимание върху работата в най-близкото време.

А проектът е разделен на няколко спринтове и всеки спринт на проекта с екипа на вземане на решение за какво да се съсредоточи по време на спринт.

Всеки ден в Scrum се стартира с екип събиране, където всеки казва това, което те ще се съсредоточи върху по време на деня.

Отделено е важно, тъй като направите напредък по отношение на това, което се фокусира върху. Ако не се фокусират вниманието си най-вероятно няма изразходване на времето, когато го прави най-разликата.

Аз започвам деня си с писмено определени целите ми за деня. Всъщност аз пиша моите цели два пъти, по един за работата си през деня и един за други мои проекти. По този начин мога да се съсредоточи върху работата по време на работно време и моите нови проекти по време на свободното си време.


Имам всичките си редовни срещи в Outlook. Аз също график срещи всеки ден със себе си като напомняния казва неща като "правиш правилните неща точно сега". Лесно е да се глуха линия и аз като получаване припомни, че подобен.

Ако получавате бюлетин ми със съвети за уеб трафик, се фокусира върху един съвет в даден момент. Съхранява всички съвети в папката и изберете този, който ще използвате, за да получите резултати.Ако се опитате да ги използват всичко, което ще се разпространи вашето внимание.

Съсредоточете се върху една пазарна тактика в даден момент и да видим дали ще работи за вас.