Header Ads Widget

Увеличаване на трафика с вашия блог Adgitize

Нуждаете се от повече интернет трафик към вашия блог тогава опитайте Adgitize което е идеално решение за реклама блогъри.Ако сте нов блогър това решение ще ви помогне да спечелят много нови посетители на блога си и да увеличат експозицията си. Това печелят пари онлайн блог е използването Adgitize програма реклама, която да привлекат повече посетители.

Adgitize е сравнително нов блог рекламна мрежа, която е само за около година премина.Спомням си Adgitize, когато за първи път започвате и те сякаш се прави нещо подобно на това, което Entrecard предлага, и това беше изграждането на блоговете общността.Въпреки че Entrecard се бори със създаване на своя собствена рекламна мрежа.

Така около 2 седмици се записах на един от своите рекламни пакети, което включва тичане вашия блог реклама за $ 14 месечно чрез техните издатели мрежа, те са успели да постигнат по-големи след повече от година, което непрекъснато се разраства, стои над 5000 членове.Исках да видя какъв вид реакция в условията на трафик поколение аз ще получи, тъй като се споменава в блога Adgitize, че техните рекламодатели са получавали голям трафик оборот.

Впечатлениея от моя Google Анализ през седмицата 2 години с реклама на Adgitize.com беше, че аз в действителност е получаването на голям трафик от Adgitize.com приблизително + / - 70 посещения на ден, но хубавото беше, че тези уникални посещения е вижда само моя блог за средно от 14 секунди и скача процент е около 94 на сто, за мен това означава, че посетителите на този блог спечелите пари онлайн са посетителите не е вярно, но вероятно издателите кликване върху рекламите, за да получите повече точки, така че те биха могли да направят повече пари в рамките на партньорството програма Adgitize, те също имат adgitize партньорска програма.


Моят извод за това е, че аз все още мисля Entrecard е по-добра услуга от гледна точка на привличане на повече заинтересовани лица за тези, блог сайт.

Ще продължа да се използват за реклама Adgitize програма през следващите няколко месеца и наблюдение на моя Google Анализ по отношение на този източник на интернет трафик и ако си струва да се инвестират пари в него и в бъдеще или не.Тя може да работи по-добре за други сайтове, блогове.

Ако някой има срещнати по-добри резултати с друг блог мрежи advertsing моля споделете с нас чрез оставяне на коментар.