Header Ads Widget

Как малкия и среден бизнес може акцентира върху Twitter

Темата първоначално се появи на American Express открит форум, където редовно допринася статии за деблокирането на социалните медии и технологии в малкия бизнес.

Weber Shandwick наскоро публикува резултатите от изследването си на Twitter. Макар че има хиляди фирми, които печелят Twitter, то би трябвало да е изненада, че тези на върха на хранителната верига са с най-трудното време възприемане Twitter като носител.


Малкия бизнес е обречен да успява в една среда, Twitter, защото може да действа по-бързо от Вашите по-големи партньори. С по-малко служители и по-малко ограничения за корпоративни фактор в тази смес, SMB си има възможност да бъде бърз, пъргав и гъвкав на нервна възбуда.

Това е, че ловкост, че ще ви накара да стоя, даде възможност да отговори на всички оплаквания на клиенти в бързо модата, и развие истински взаимоотношения с фенове и последователи. Помислете за себе си благословен в този капацитет.
Целенасочено на практика

възможност

Един от най-интересните резултати от проучване Weber Shandwick е компаний просто използват техните сметки, както Newsfeed, 24% от сметките са били анализирани просто използват за налагане на марка, и само 9% от Twitter сметки преодолени проблемите обслужването на клиентите.


Винаги помнете, че Twitter ще служат най-добре клиентите си, ако го използвате като канал двупосочния комуникация. Маркетинг, реклама и новини натискане може да бъде част от опита, но те винаги трябва да остане средно с основна цел да обслужва клиенти на челно място.
Характер и въпроси

Има редица причини, това би могло да бъде вярно, но най-вероятно по-големите фирми по-трудно е за тях да имат реален глас в социални медийни канали, особено тази, която не може да приведе в съответствие с внимателно изработени корпоративна марка.

Като SMB сте готова да пуснати личност във вашия Tweets . В действителност, то вероятно ще ви служи, ако сте използвали Twitter присъствие, за да са становища по горната новини, да споделят музика от вашия вкус, и дори разкрива елементи от личния си живот. Това е тези допълнителни слоеве на характера, които ще направят Вашия кикотене сметка повече от просто име на една страница Twitter.