Header Ads Widget

Какво е козметична операция на носа или ринопластика

Ендоскопски, известен също като носа хирургия е вид на популярната козметична операция на лицето, които могат да направят дълбоки разлики във външния вид на лицето, така като самостоятелно почит на човека.Естетичния хирург подобренията, които могат да извършват включва намаляване или увеличаване на размера на носа, променят или мост върха на носа и да се намали или за промени в носа, освен че е вид пластмаса случай реконструктивна хирургия инциденти, тумори и др.

Какво е Ендоскопски?

Това е вид пластична операция се извършва за реформиране на носа.Въпреки, че най-много в търсенето на козметични причини, можете също да коригира структурни дефекти, които могат да причинят проблеми с дишането.

Кои са кандидатите за ринопластика?

Кандидатите за реформиране на носа трябва да бъде най-малко от 14 до 15 години за жените и малко повече за мъже.На тази възраст, носната кост е узряло и формата на носа е стабилизирана.Всички пациенти трябва да имат реалистични очаквания за тази операция.Важно е, че лекар знае очакванията на пациента преди операцията, но е важно, че тези очаквания са съобразени с това, което е възможно.Преди операцията на носа трябва да се обсъди подробно с лекар трябва да бъдат постигнати.

Цена на ринопластика

Цената на тази козметична операция на носа, варира значително в зависимост от редица фактори.Всяка процедура е уникална, в зависимост от физиологията на пациента и какво искат да постигнат.Освен това различните места имат различни цени, толкова много, за да бъдат проучени, преди да реши.

Рисковете и ползите от носа хирургия

Ендоскопски е вид операция и като такъв има същите рискове като такива.Кървене, инфекция и реакции към лекарства или анестезия са възможни нежелани реакции.Освен това там са опасностите, свързани с назален хирургия, която включва разбити кръвоносни съдове, които могат да причинят малки червени петна и белези от вътрешната страна на носа.Той също така могат да изискват след вземане процедура за преглед, за да премахне или да коригират някои тъкани.

Подготовка за Ендоскопски

Това е добра идея да има обезболяващи лекарства предписва лекар преди операцията. Също така трябва да има някой ви карам до мястото на операцията и след това се у дома, защото не може да прогони.Може би най-важно е да се подготви психически за промяната, а средното време за възстановяване.

Как се извършва ринопластика?

Хирургия започва, когато хирургът прави разрез във вътрешността на носа или чрез отделяне на кожата на носа.Това ще изложи на хрущялите и костите на носа и са изваяни да се създаде желаната форма и профил.След това се прилага на пластичен хирург след бода на кожата да се върне в първоначалното си място.Процедурата обикновено продължава от един до два часа и обикновено се амбулаторно.



Възстановяване след операция

Можете да очаквате болка по време на първите няколко дни на оток и синини да се увеличи.Можете да се прилагат студени компреси, но като се внимава да не ги прилагат в носа.

Резултати за козметична операция на носа

По-голямата част от пациентите, които са избрали квалифициран лекар е доволен от резултатите.В много случаи малка промяна може да доведе до драматични последици и приятен.



Когато грешките в хирургията или пациентът не е напълно удовлетворен можете да направите хирургическа намеса за коригиране, въпреки че то трябва да позволи на тъканите да се лекува преди да направи нещо.Това е нещо, което трябва да се обсъди с Вашия лекар много добре.