Header Ads Widget

Съвети за грижа за краката

Ключовете за деблокиране на вените.

Умора, тежест и изтръпване често са симптоми на бедните кръвообращението.Ние ви даваме ключовете за деблокиране на вените.

Хората с обръщение проблеми страдат от уморени крака, разширени вени, изтръпване и дори да има чувство за парене.Най-доброто нещо за облекчаване на това неудобство е най-доброто функциониране на системата на кръвообращението (вените, артериите и сърцето).По този начин всички клетките на тялото се хранят, окислени и без отломки.

Генетичното предразположение е една от причините за циркулаторни проблеми, но също така усложнява от липсата на упражнения, заседналият работа, емфие потребление, хормонални промени, наднорменото тегло и недостатъчното храна.

Благоприятни храни

Листата на лозята и боровинки са богати на anthocyanin пигменти.Те също така съдържат танини, заедно с антоцианини, укрепване на устойчивостта на вената стени и намаляване капилярната пропускливост.От своя страна, в основата на метла месар и saponosides е богат на флавоноиди, вещества, които насърчават свиване на мускулните влакна и вени, като по този начин кръвообращението.

По-големият цветя, плодове от касис и листата на пепел традиционно са били използвани за подпомагане на тонуса на вените и капилярната устойчивост поради флавоноид неговото съдържание.И концентриран гроздов сок и витамин С подпомага функциите венозно връщане от витамин Р действие, в допълнение към следването мощни антиоксиданти, които блокират вредните ефекти на свободните радикали върху кръвоносната система.


Съвети:



Студената вода душове. - Алтернативни потоци от топла и студена вода в района.

Упражнение. - Софт, и играчите с крака като ходене, изкачване на стълби, каране на велосипед, плуване, каране на ски ...

Почивка. - Спете с краката си малко по-високи, отколкото на главата, и си правете нежен масаж сега и тогава.

Боли ли ...

Топлина. - Разширява капилярите, по-нататъшно забавяне бедните обращение.Избягвайте слънчевите бани в краката и висока влажност и топла кола маска.