Header Ads Widget

Инструмент за анализиране на входящите връзки на вашата уеб страница

Входящите връзки са един от най-важните фактори за добра позиция на вашата уеб страница в търсачките.Това зависи не само от размера на връзките,но също и от качеството и популярността на страницата,която ни свързва.Тези фактори ни водят до извода,че се анализира и следи входящите линкове.Ето защо днес искам да говоря за сайта opensiteexplorer, инструмент, който наскоро бе споменат в известният американски блог,посветен на оптимизацията и маркетинга,който включва най-полезния инструмент.Инструмента е тук.
Този инструмент не само показва размера на входящите линкове,но също така и ръководството на страницата и домейн като цяло,както и разпределението на котва текст,предупреждава, ако той е (Do Follow) или (No follow) други данни, които могат да бъдат изключително интересни за добър анализ на входящите линкове към нашия сайт.
В заключение на този инструмент е много полезен,надежден с богат набор от функции. Определено инструмент за поддържане на добро позициониране на вашия сайт/блог.Дава възможност за ефективен "мониторинг" на всички входящи връзки към вашия сайт/блог.