Header Ads Widget

Правете пари със снимки

PaidPictures.com специализирани фирми за получаване на снимките те се нуждаят от различни части на света.При вземането на високо качество на снимките е нещо, което обичаш, и искате да спечелите пари онлайн го прави, PaidPictures е добро място за вас.

PaidPictures.com работа с различни клиенти, някои от тях предлагат възможност да правите снимки на текуща основа, докато други се нуждаете само снимки наведнъж.Най-често се редакционна календари, че казвам това, което картини са необходими и когато те са необходими.Размерът на снимки поиска варира в широки граници.За конкурентни причини повечето от клиентите не поиска да разкрие техните имена, но PaidPictures мога да ви кажа, че ние работим за агенции снимка състав, списания, магазин собственици, туристически агенции и др.


Плащанията се извършват на работа.Когато една задача на разположение, PaidPictures да знаете какво е, колко снимки има нужда, което е посочен в краен срок и др.Първо те питам за някои снимки първия преглед. Когато те искат, те ще ви помолят да започнете.PaidPictures предпочитат да плащат чрез PayPal, която е дружество Ebay.