Header Ads Widget

Как да се премахнат стрии

Какво представляват стриите?

Стриите са белези забравен, когато кожата се простира на около това, което може да понесе и влакна в средата слой (дерма) разкъсване.Това често се случва по време на бременност, увеличаване на мускулната маса да наддават на тегло, така крайна, а понякога и през пубертета.

Обикновено се намират в областта на корема, гърдите, бедрата, краката и ръцете.

Последните марки опъвам изглежда първоначално като червени линии избледняват, докато бавно бледо бяло, процес, който може да продължи няколко месеца.

Въпреки че е възможно да се намали и дори премахване на стрии, е много по-лесно да ги предотврати.

Как да се предпазим от стрии?

ъй като стриите се появяват, когато кожата се опъва в границите на нейната еластичност, което следва, че най-добрата превенция е причина или опъвам намаляване или увеличаване на еластичността (или и двете).

Повишаване еластичността на кожата

Кремове и лосиони. Лосиони, съдържащи какао масло, не само ще спомогне за намаляване на стрии, но също така и да им помогне да се предотврати напълно.Всеки крем или лосион, специално формулиран за предотвратяване или лечение на стрии ще пазят кожата си здрава и еластична.Ако сте бременна или кърмите, посъветвайте се с Вашия педиатър преди, тъй като някои лосиони могат да съдържат съставки, които се предават на плода или чрез майчиното мляко.

Витамини А, Е и С тези добавки на витамини може да спомогне за повишаване на здравината и еластичността на колаген в кожата си и да се намали вероятността от появата на стрии.

Хидратация. Представете си изстискване на сухо гъба.

Премахване на стрии.

Ако сте по-загрижени за премахване на канали, за да ги предотвратят, четете нататък. Има много начини да се избира, вариращи от дома средства за стрии за медицинско лечение и козметични процедури.Важно е да се отбележи, че всяка една от тези мерки ще подобрят цялостното ви здраве на кожата.Колкото по-здравословен кожата ви може да лекува по-добре.

Винаги се консултирайте с вашия лекар преди да започнете лечение, особено ако сте бременна или кърмите.

Начало средства за премахване на стрии

*Време.Стрии, както и всички белези, намалява с течение на времето.
*Ретинол-А.Кремове, съдържащи това са показали, че значително намаляване на появата на стрии.Посетете вашия лекар за вас изток.ези кремове работят най-добре, когато се използва за стрии на последните вид.Да не се използва, ако сте бременна или кърмите.
*Разлиствам дневно. Remueve suavemente las células muertas. Нежно отстранява мъртвите клетки на кожата.
*Увеличава кръвообращението.Горещи вани и масажиране на въздух редовно.
*Витамин Е гел.Отворете капсули с витамин Е и масаж с масло върху кожата с стрии дневно в продължение на две седмици.

Кремове и лосиони за стрии. Тяхната употреба може да намали появата на стрии.Следните съставки могат да бъдат намерени в тези продукти:

*Какаово масло
* Aceite de jojoba Маслото от жожоба
* Рициново масло
* Витамин А
* Витамин Е
* Витамин C

Процедури или лечение срещу стрии

Той е популярен козметична процедура, в която най-горния слой на кожата се отстранява с механични или химически средства.


Лазерна терапия. Съществуват няколко вида на лазерното лечение против стрии може да се намали тяхната поява.Иди на дерматолог да ви помогне да водач на тези методи.

Козметична хирургия. Стрии появяват често в областта на пъпа и единственият начин да ги премахнете от тази област, е чрез операция, че отстранява кожата.