Header Ads Widget

Основи и коректори: Съвети за изпълнение:

Просто се научи да изберете правилната нюанси за вашия тип кожа, както и следват няколко прости правила.

Марки като Smashbox и Ив Сен Лоран, ви дава някои съвети:

·Да се обхванат и тъмни кръгове е да се използват на тъмно под око продукт, както и връзка с по-ясна, когато миглите.

·Да свалите пластира трябва по-светъл коректор, който помага да се уеднаквят цвета на останалата част от лицето.

·Да се усъвършенства лицето следва да подчертае скулите с помощта на коректор тъмно, след въображаема диагонална линия.Същото се прави на всяка страна на носа в перките и центъра на брадичката.

·Да се усъвършенства брадичката, трябва да бъдат поставени коректор върху страните на лицето, между ушите и брадичката.И още ясно очертаване на линия по протежение на носа за осветяване на лицето.

Точен несъвършенства:

Първото нещо, което да знаете е, че целта на коректори се скрие пропуски и недостатъци, като пъпки, белези и тъмни кръгове.И второ, че това е най-добре да се прилагат преди база.

Как да използвате: Опитайте се да открият кои области се нуждаят от повече покритие, или да прикрият тъмни кръгове или пъпка.Най-често срещаните области, в които се изисква корекция на очите, разкъсването и ноздрите.Знайте, че корекцията не продължавам, но трябва да го поправим лек удар с върха на пръстите.Ако не сте експерт в грима, първо топлина на продукта с пръстите на лекотата на използване, а след това прилага с леко удари, така че лесно се абсорбира.


Продукти: Има корекция в широка гама от тонове, но е идеален, че използвате някоя от по-светъл тон от кожата си.Най-честите са кафяво или бежово, който помогне за определяне на характеристиките, скрий петна и замърсявания.За да се скрие тъмните кръгове са най-използваните жълт коректори.Има дори и зелени корекция, които служат за скриване на червени петна, които се случват, когато кръвоносните съдове се разширяват до промени в температурата.Съществува разнообразие по отношение на текстури: има коригиращи в сметана, гладки, почистване и прах.Но най-лесният за употреба е течност, също така добре се адаптира към различни типове кожа.


Продукти: основи се предлагат в различни текстури, течност, бар, компактен прах и пяна.Докато повечето млади кожи имат проблеми с излишък от петрол, трябва да бъдат предпочитани светлина консистенция и не запушват порите.Най-добрите са течности и масло без пяна, осигурява по-матова повърхност.

Как да изберем правилният? Вие избирате база цвят в зависимост от вашите природни цвета на кожата.Идеята е, че е най-близо до това.Както и да има общи параметри, които могат да служат ориентация: А кафяви кожени изделия те са най-печени на розов фон.И за да изчистите бази бял, с жълт фон.