Header Ads Widget

Как да се премахне целулита

Може да се появи през юношеството и в зряла възраст.Причината е, че целулита е, въпреки всичко, което сте чували за него се улавя токсините и поради недостатъчното разпространение, мазнини просто е наредено така, че да произвежда тези досадни трапчинки, които ги характеризират.

Въпреки това, което може би си мислите, целулит не означава непременно, свързани с наднорменото тегло.Всъщност изследванията показват, че 85% до 98% от жените имат целулита в по-голяма или по-малка степен.Също така да се появява по-често в Азия, отколкото западните жени, но всички раси показва никакви признаци на него.Той е и женски проблеми, много рядко при мъже, и когато тя се появява в тях обикновено е резултат от свързани с медицински проблем.

Важно е да се отбележи, че има хора, които казват, че целулита не е дори въпрос.По дефиниция това е нормална мастна тъкан, че женското тяло трябва да има, какво се случва, е, че се получи малко място и по-близо до кожата.Тя няма да нараня никого и следва да бъде някъде.Проблеми с целулита са повече свързани с външния вид и самочувствие.

Начини за премахване на целулита

Диета и упражнения. Естествените първата стъпка.Във всеки случай винаги трябва да се следва здравословен режим на хранене, ниско съдържание на мазнини и упражнения.Посочили строга диета да губят мазнини не е ефективна, не забравяйте, че целулита не се появи, тъй като има твърде много мазнини е там, защото това е на грешно място.Балансиран режим на хранене, достатъчно питейна вода и много физически упражнения, предназначени за подобряване на мускулния тонус може да помогне за намаляване или премахване на целулита. Дори и ако не, това е добра идея да се подобри цялостната си здравето и външния си вид може да направи усилие.

Кремове и витамини. Има няколко кремове на пазара, че искането за премахване на целулита.Най-честите съставки на тези кремове стимулира метаболизма на мазнините, но по-новите проучвания не са идентифицирани всички, които премахват целулита гарантира, че всички лица, които ги използват.

Идеята е добра.Тъй като кремове са актуални достигне слой на кожата, където се намира и мазнини причина за изгаряне на мазнини, че има смисъл, че целулита производство на листа.Очевидно това е доказателство, също няма данни те да причини вреда.Някои производни на витамин А са били одобрени от FDA и са били намерени ефективен при лечение на бръчки и груба кожа в няколко теста индивиди.Тези производни се счита също за лечение на целулитатново, няма антицелулитен крем или лосион на посоченото да причини подобряване на целулита, но тъй като няма вреден ефект, заслужава да се опитва.

В същото време можете да хранителна добавка за намаляване на появата на целулита. Примери за това са гинко билоба, сладка детелина, маслото от вечерна иглика.Рибеното масло и соев лецитин или соево. Всички тези добавки има положителен ефект върху тялото, обмяната на веществата увеличаване и подобряване на кръвообращението.Те също могат да съборят мастни натрупванияВсички тези ефекти са добри във всички случаи, освен ускоряване на обмяната на веществата и помагат разтваря мазнини може да намали целулита.Това не е сигурно нещо, но поне ще се почувствате по-здравословни.


Хирургия. Липосукция често се разглежда като възможност за намаляване на целулита, но има някои проблеми, тъй като те абсорбират масло за създаване на тунел и когато тъкан свива за запълване на дупка е създаден, когато има промяна в оформяне на тялото С други думи, вие ще бъдете тънка, но не липосукция намаляване на целулита? Пластични хирурзи твърдят, че тя е.Критиците казват, че не само намалява целулита, но стане по-лошо.Така че обратно на същото място, няма гаранция, че целулита ще бъдат намалени с липосукция.

Има и рискове, както при всяка операция, така че, ако считате, липосукция, то трябва първо да се консултира с лекар винаги преди пластичен хирург да се уверете, че тези здрави достатъчно, за да се преодолее този тип на инвазивна процедура.