Header Ads Widget

Забравете диети, по-добре се научи да яде добре

Когато решите да следва една от всички диети да отслабна там, вие правите нещо, което е краткосрочен план, това само ще продължи до губите тегло.Почти всяка диета да следвате може да ви накара отслабнете, но ако не успеят всички е, когато стигнете до целта си.Какво ще правиш след това?За съжаление, повечето се върнете към ядене и ядене преди хранене.Това е ключов фактор, който допринася за йо-йо ефект на загуба на тегло, само за да се възстанови и да се възстановяват по-често, отколкото преди.

Така че може би е по-добре да направим ограничителен режим на хранене, вместо това, започнете да правите промени в начина на живот промени, които могат да живеят с останалата част от живота си, нещо, което не мога да направя с диета.

Тези промени не само подобрява здравето, но също така да губите тегло.Няма нужда да се промени всичко наведнъж, тъй като дори най-малкото действие може да направи разликата.Ако продължите с добавянето на малки промени, ще се натрупват и се трансформира във всеки здравословен начин на живот.

Тук са някои промени, които можете да направите:

1. Замяна на всички газирана вода. Означава ли това и ще се изненадате как ще се почувстваш по-малко подуване, да не говорим за захар и други химикали, които ще се отнеме от дневния ви хранителен режим.
2. Премахване на заведения за бързо хранене. Кажете не на заведения за бързо хранене.Това не значи, че не могат да се хранят навън, защото можете да отидете да се готви за храна, вместо на отоплителните преработени продукти.Това е невероятно количество на захар, сол, мазнини и други вредни неща, които намерите в заведения за бързо хранене.
3. Премахва замразени и преработени храни. Погледнете съставки на храната готови да служат. Осъзнайте всички натрий, захарта и мазнините, които консумират, като ги яде.Вярно е, че те знаят много добре, но също така и здравословна храна вкус.
4. Веднъж седмично за готвене храна от съставки, закупени отделно. Направете своя собствена хамбургери, обелете и нарежете картофите и собствените си направи картофен чипс, или ваша пържено пиле.Ясно е, че те са най-здравословните храни, но готвя за себе си, да контролирате съставки ли да сложите в си ястия.

диета
5. Възползвай се от четене етикети. Трябва да се съзнание за това, което ядеш.Винаги четете съставките, помните, че първите четири са обикновено тези, които съставляват основната част от храната.Прочетете информация за хранителната стойност. Когато намерите съставки не знаете, търсене за тях онлайн, за да знаят, че са.
6. Разходка около 15 до 30 минути всеки ден. Ходенето е една отлична форма на упражняване е по-добре за коленете от джогинг и е напълно безплатна.
7. Стреч в продължение на 10 минути всеки ден. Това ще ви помогне да възвърнат гъвкавостта на тялото ви.Също така, ако поддържате тялото гъвкаво, мускулите ви ще бъде по-малко вероятно да се наранят, а също и да ви помогне да се отпуснете.