Header Ads Widget

Започнете да печелите пари с Amazon

За тези от вас,които искат да правят пари онлайн и използват блог сайт или уеб сайт има много добра партньорска програма на Amazon Associates за тази цел.
Ако сте нови в закупуването на стоки онлайн,Amazon е един от най-големите онлайн магазин в света продават почти всички продукти,които могат да се търсят,вариращи от DVD дискове, музикални дискове и MP3s,компютърен софтуер,видео игри,електроника, дрехи,мебели,храни,играчки.
Amazon партньорска програма:
Amazon Associates позволява на всеки с утвърдени уеб сайт или блог да се присъеди към партньорска програма и да имат достъп до базата данни на Amazon на хиляди продукти за насърчаване и продаване.
Като всяка партньорска програма ще трябва да се регистрирате на Amazon Associates и след като се регистрирате ще имате достъп до линкове и банери,Amazon джунджурии,които могат да бъдат интегрирани във вашия сайт или блог и много полезната функция aStore, която е самостоятелен онлайн магазин вградени директно в уеб страниците си.
Голямото екстра е,че можете да персонализирате своя Widgets,линкове и банери,за да се вписват в темата на вашия сайт или блог и да изберете желаните от вас продукти да се продават на вашия сайт.След като хората започнат да купуват можете да спечелите до 15 процента от рекламата на Amazon продукти от вашия сайт или блог.