Header Ads Widget

Най-успешните тийнейджъри днес

спечели
Това е трудно е да си представим един тийнейджър да е спечелил милиони долари за толкова малко време, но това е реалността.Няколко млади хора имат месечни доходи много по големи от възрастни хора на които е нужен цял живот за да го постигнат.


Тейлър Суифт
Певица Тейлър Суифт на практика една от най обичаните тинейджърки по света.Не много отдавна, тя дори не се класирана в списъка на "Форбс", но сега е на 12-та позиция.Момичето прави 45.0 милиона щатски долара през юни 2009 г. до юли 2010 г. и е с най-пусканата песен по радиото през 2009 година.


Майли Сайръс
Майли Сайръс е спечелила скромните 48,0 $ милиона между юни 2009 и юни 2010 г.Освен концертите, Сайръс също има модна линия за тениски, раници, обувки и други аксесоари.Тя е класирана в топ 100 на най-богатите знаменитости на годината в списание "Форбс".


Селена Гомез
Селена Гомес печели по 25.000 $ на епизод в "Магьосниците от Уейвърли Плейс".


Абигейл Бреслин
Само на 14 години Тя получава $ 1,5 милиона за ролята си в "Мис Слънчице" и сега получава около $ 4 милиона на филм.


Ангъс Т. Джоунс
Ангъс Т. Джоунс прави повече пари, отколкото всяка друга звезда на телевизора.На 16, той печели около 250,000 $ на епизод в "Двама мъже и половина".Започва едва на 10 години.

награди
Дакота Фанинг
Дакота Фанинг е един от най-популярните в наградите за филми.На 16 тя печели около 4,0 $ милиона на година и бе класирана от Форбс като третата най-богатия тийнейджърка за миналата година.