Избелване на зъби


14:06 ч. |

Избелване на зъби по естествен начин - разбира се, всеки иска чисти, бели зъби и чаровна усмивка, но много от нас, които пушат и пият кафе имат проблеми със зъбите, които доведоха до спад в самочувствието‎.Следват съвети за това как да избелим зъбите естествено с лесно достъпни материали.
зъби
Някои напитки като кафе или алкохол могат да предизвикат промяна в цвета на зъбите. Но можем да го предотвратим, като ядем храни, като ябълки, целина, моркови, спанак, броколи и зелена салата.Тези храни обаче са в състояние да избелят зъбите, причинени от фактори извън тялото, като напитки, храни, цигари или алкохол.Имайте предвид, че нивото на избелване при всеки е различен. Ето няколко съвета как да избелим зъбите с мощни натурални съставки.

1.Паста, лимон и сол
Лимон и сол избелват зъбите до блестящо бяло.Поставете няколко капки лимонов сок, смесен с малко сол, докато си миете зъбите редовно.Паста с лимон премахва петната по повърхността на зъба.

2.Портокалова кора
Кори от портокал избелват зъбите с помощта на вътрешната страна на портокалова кора. Портокалова кора съдържа избелващи агенти, които са много меки, които ще помогнат за премахването на петна по зъбите без да увреждат емайла.

Подобни теми:


0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...