Header Ads Widget

Как да избегнем измами от EBay

Много хора имат лоши спомени от иБей, когато са сключвали сделки с непочтени хора, просто защото не следват правилата за да са сигурни в своите плащания онлайн. Има много лесни, но ефективни начини да останеш защитени от измамни.
пазаруване
Стандарт за безопасност в пазаруването онлайн:

Първото правило, когато се занимавате с онлайн покупки е безопасноста на транзакцията е винаги на първо място. Преди да поръчате нещо от някой в иБей, провери профила на лицето за предишни сделки. Разберете няколко неща, като например, колко успешни сделки е имал, какви са условията на плащане и сигорноста на личната информация. Също така проверете отрицателните обратни връзки на продавача, тъй като това са показатели на недоволни клиенти от предлаганата стоката.

Нещата, над които трябва да се обърне внимание:

Винаги обръщайте внимание на разходите си. Определи максимален бюджет, когато се опитвате да си купи нещо онлайн.Парите от максималния бюджет са от съществено значение при покупките от иБей, особено ако имате намерение да спечелите търгове.
Помислете за начина на плаща. PayPal се счита за най-сигурният начин за плащане в иБей.Някои елементи в личната информация са напълно защитени, ако решите да платите с PayPal.

Некоректни сделки:

Пазете се от продавачите, които предлагат голямо количество в бройки за ниска цена. Можете да проверите профил, за да определи датата, той или тя се присъединява към Има много нови потребители с отрицателни мнения. Ако предложението или сделка изглежда твърде хубава, за да е истина, то обикновено е лъжа. Можете да направите проверка по електронна поща или по-удобен начин за комуникация, като говори по телефона, като се обадите лично на продавача на дадена стока. По този начин можете да бъдете сигурни, че от другата страна има наистина заинтересован човек за серозна сделка. Когато не сте доволни от даден продавач може да докладвате за потребителя на администраторите на сайта или да поискате референции от други надеждни потребители онлайн, за да получите повече информация.