Header Ads Widget

Топ 3 алтернативи на WhatsApp, Viber и Facebook през 2021

 1. Signal е безплатен, има силно криптиране и работи на всички мобилни платформи. Както повечето други приложения за съобщения. Предлага гласови и видео разговори. Можете да използвате приложението на компютъра си, както и на мобилния си телефон. Всяко съобщенията са кодирани, така че само подателят и получателят могат да ги прочетат. Споделяйте безплатно текст, гласови съобщения, снимки, видео и GIF файлове. Възможност за създаване на групови чатове, с които улеснявате поддържането на връзка със семейството, приятелите и колегите ви на работа. Няма реклами, за да се съсредоточите върху споделянето на важните моменти с хората, които имат значение за вас. 


 2. Threema обещава пълна поверителност. Вашите списъци с контакти и информация за групи се съхраняват единствено в телефона ви, а не в приложението. Съобщенията се изтриват веднага след като бъдат доставени. Освен това можете да се свържете с хора, използващи 8-цифрен Threema ID вместо телефонен номер, който допълнително защитавайки вашата поверителност. Можете да проверите контактите с уникални QR кодове. Осигурява шифроване от край до край за всички видове съобщения, включително текстове, гласови повиквания, споделени файлове и групови чатове. Той дори криптира съобщенията ви за състояние, така че никой да не може да следи какво публикувате. Съобщенията могат да се четат само от подателя и желания получател. Подобно на WhatsApp, приложението предлага и функции за форматиране, както и изпращане на местоположения и файлове. За разлика от WhatsApp, потребителите могат да създават анкети и да оставят обратна връзка за отделни съобщения. Можете дори да скриете определени чатове и да ги защитите с парола. Threema е базирана в Швейцария, която е известна със своите закони за защита на личните данни. 


 

 3. Wire е защитено приложение за съобщения с криптиране от край до край. Той също така поддържа мултимедийно споделяне на файлове и аудио филтриране . Наличен за всички основни платформи, можете да влезете в акаунта си от осем синхронизирани устройства. Можете да форматирате текст с удебелен шрифт и курсив и да създавате списъци в чатовете. Също така ще можете да оптимизирате размерите на файловете за лесно споделяне. Прелага се възможност да зададете таймери за изтриване на съобщения за допълнителна поверителност.