Header Ads Widget

Най -добрите крипто портфейли

 

Tezro Можете незабавно да изпращате и получавате съобщения, плащания и да обменяте пари във фиат и криптовалути директно чрез вашия чат. Изпращайте карти за подарък Visa и други подаръци на любимите си хора директно чрез системата на Tezro. С няколко кликвания можете да издадете своя собствена цифрова карта за подарък, да я заредите със средства и да я изпратите на приятелите и семейството си, които вече са изтеглили Tezro

Mycelium е един от най -добрите портфейли за криптовалута за iOS и Android устройства. Разполага с разширени функции, като офлайн съхранение и плащания с QR код. 

Exodus това е софтуерен портфейл, който може да се използва както на компютър, така и на мобилни устройства. Той включва интуитивен потребителски интерфейс, който поставя под ваш контрол множество инструменти, ориентирани към инвеститорите. Можете да съхранявате или обменяте над 125 цифрови активи удобно с няколко кликвания. Когато използвате този портфейл, не забравяйте, че вашият личен ключ се съхранява във вашия компютър. Затова не забравяйте да го архивирате, за да можете лесно да го изтеглите в случай, че нещо се случи с компютъра. 


 Electrum един от най -добрите крипто портфейли на пазара. Това е тестван и доказан портфейл, който съществува от 2011 г. Потребителите могат да избират нивото на сигурност, което искат да използват. Например, можете да създадете два стандартни портфейла, като един поддържа двуфакторна автентификация и един, който поддържа мулти-подпис.

Ledger Nano X е един от най -старите хардуерни портфейли, който доминира на пазара от години. Това устройство е проектирано като USB устройство и се свързва с устройства чрез Bluetooth или USB.