Header Ads Widget

Как да печелим пари онлайн

- Онлайн преподаване

Дистанционното обучение чрез интернет, от което се възползват ангажираните професионалисти, за да повишат знанията си, започва да става популярно вече и в България. Може би най-известният български сайт за онлайн обучение е кабината. Онлайн учениците се нуждаят от онлайн учители, което ви дава чудесна възможност да споделите своите знания и умения и да спечелите пари от това. Общуването между учители и ученици може да стане както в специализираните сайтове, така и в различни форуми и видео конференции.

- Онлайн аукциони

Това, което вие смятате за ненужен боклук и възнамерявате да изхвърлите, може да се окаже полезно и необходимо за някой друг. E-bay много умело се възползват от този факт и печелят доста добри пари от това. Затова когато решите да подменяте гардероба, мебелите, домашната посуда и всякакви други вещи, просто вземете фотоапарата, направете им по една снимка и ги качете в някой интернет аукцион. Внимавайте с измамници в интернет търговете и предпочитайте системата PayPal, която е доказано безопасна за транзакциите между продавачи и купувачи.

- Спекулация с домейни

Купуването, продаването и препродаването на домейни може да бъде доста доходоносен, но и рисков бизнес. Можете да купувате домейн имена през сайтове като godaddy.com. Избирайте имена, които смятате, че след време ще бъдат много ценни и някой ще е готов да ви плати щедро за тях. Този бизнес изисква да вложите малко пари и да чакате евентуалната печалба в бъдеще. Но имайте предвид, че в крайна сметка някое от домейн имената може и да си остане непродадено.

- Продажба на фотографии

Всяка добра статия в списанията или вестниците се нуждае от също толкова добра снимка, която до я допълни. Това може да бъде вашата снимка. Можете да създадете ваша онлайн библиотека с дигитални снимки на хора, животни, природа, сгради, храна и т.н. и да я предложите на сайтове като istockphoto.com.

- Оналайн проучвания
онлайн
Големите компании, които предвиждат да пуснат на пазара даден продукт или услуга, се нуждаят от обратна връзка с потребителите, тяхното мнение и оценка. Ако им помогнете бихте могли да получите пари или безплатни продукти. От това, разбира се, няма да забогатете, но можете да увеличите доходите си с някой лев всеки месец или да се сдобиете с различни полезни предмети. Такива маркетинг фирми за онлайн проучвания са e-rewards и global test market.