Header Ads Widget

25 + Инструменти за отчитане и бюджетиране

25 + Инструменти за отчитане и бюджетиране.
Има нарастващ брой на онлайн услуги, посветена да помага на потребителите да управляват своите финанси. Има много предимства на използването на тези счетоводни приложения, те могат да се опрости процедурата, както и да ви помогне да се намерят начини да спестят пари. Тук са 25 + инструменти за счетоводството и бюджетиране, както лични и бизнес финанси.

Тук ще намерите ресурси за контрол на стопански разходи, намиране, ако сте се таксуват скрити такси, фактуриране съквартиранти, и др.

Кои услуги, които използвате? Разкажете ни за своя опит с тях в коментар.

GoBootstrap.com - Помага ви да попълват формуляри, не забравяйте да оценява плащат данъци, да получавате най-удръжки възможно, генериране на графики, за да видите как вашият бизнес е това и повече.

LessAccounting.com - Опитите да бъде по-опростена, по-малко трудоемък счетоводна система за малкия бизнес в опит да се освободи повече от времето си.

Peachtree.com - Peachtree носи техните популярни онлайн счетоводен софтуер, който ви дава функции като проверка писане, фактуриране, продажби и всички други звънци и свирки, които бихте очаквали.

Quickbooks.Intuit.com - добре известни Интуиция програма също има онлайн версия, която може да позволи на много хора да влезете и да видите финанси, идеална за фирми с множество партньори от различни места.

TheBudket.com - Можете да използвате тази система за финансово планиране, анализ на паричния поток, съвместни счетоводството и др.
Лична Счетоводство

Billster.net - Позволява ви да следите си счетоводство, както и изпраща напомняния за хората, които ти дължа пари. Услугата работи с повече от 40 различни валути.

Buxfer.com - Има малко от всичко по това, че различните агрегати си сметки от банки и кредитни карти, ви позволява бюджета и също ви позволява да направите общо счетоводство с други хора. Услугата дава възможност за влизане през Open ID, Facebook (Facebook), Google (Google) и др.

ClearCheckbook.com - Това лични счетоводна система ви оставя много малко място да кажеш, че не са имали време да се актуализира, като Ви iPhone SMS интерфейс и актуализиране, както и чрез месинджър услуги като AIM (AIM), GTalk (Gtalk ) и др.

ElectricCheckBook.com - Освен обичайните лични средства счетоводство, ел. чекова книжка също ви позволява да поканите и други да се присъединят за съвместна счетоводство, което го прави идеален за нови двойки, които са просто отваряне на първата си сметка за проверка.

Foonance.com - Да си счетоводство, но вместо да види откъде всичките си пари ще е скучно в графика или диаграма, можете да ги тагове и може да ги види, представени в таг облак.

IndyBudget.com - Оферти безплатно сметки, които ще ви покаже предстоящата дейност, периодични плащания, бюджетиране и др. Също така има разумни цени Pro акаунт, можете да надстроите до по всяко време, която ви дава още повече функции.

Mint.com - напълно безплатна финансов инструмент за управление, която предлага приятна бакшиш като интеграция с множество банки, извлича нови сделки ежедневно и дори да ги поставя в категории за вас автоматично. определени бюджети, които ще ви предупреди, когато сте в близост до преминавате и много повече.

Money2Manage.com-ви дава всичко, от основните инструменти за счетоводството ще имат нужда от такава като категории, доклад поколение и пари за проследяване, както и достъп през телефона.

MyBillQ.com - Позволява ви да запазите личния си счетоводни организиран като същевременно Ви позволи да създаде общи разходи може да се наложи с съквартиранти, приятели или семейство.

Quicken.Intuit.com - може би най-добре познато име в лични онлайн счетоводен софтуер. Те не предлагат онлайн версията, че можете да имате достъп от всеки уеб браузър, така че можете да поддържате вашите сметки до датата, без значение къде се случи да бъде.

Rudder.com - предоставя информация за вашата електронна поща, така че вие дори не е необходимо да посетите сайта им, за да видите как се справяте.

Zefty.com - счетоводна система, за да помогне на родителите учат децата си за стойността на парите и как да го управлявате.
Лична бюджетиране

Budget.10try.com-В ап Plan2spend ви позволява да следите всичките си разходи, като същевременно ви дава поглед за това какво си баланс бъдеще ще бъде така че можете да избегнете овърдрафт.

BudgetEdge.com - BudgetEdge не само да ви помогне да следите вашите текущи разходи и активи, но също ви помага да предскаже колко ще са оставили в края на следващия платежен цикъл, така че стига да се впишат на вашата информация вярно .

ExpenseView.com - Въведете вашите разходи за да получите по-добро сцепление на това, което се яде по-голямата част от бюджета си.

Gastus.com - Въпреки че не е пълен ап счетоводни като по-голямата част от останалите, тя не ви позволяват да следите разходите си, за да видите къде отиват парите, а също и предлага iPhone интерфейс за актуализиране на път.

Mvelopes.com - Така можете да видите точно къде отиват парите и се опитва да намери парите, които се губят в "скрити" такси и разходи.
Общо счетоводство

Billhighway.com - споделена счетоводна система, проектирана с нестопанска групи и гръцки организации в ума.

Billshare.org - Позволява ви за лесно споделяне на разходи, свързани с други лица чрез създаване на приходите за един друг и като ги предаде чрез RSS.

Expensure.com - уникална система за счетоводна отчетност, която помага съквартиранти обединят своите разходи и след това да ги разделят, докато проследяване на който дължи пари на сметката колектори или други съквартиранти.

Money.Tra.in - счетоводна система, специално за хората, живеещи заедно, които трябва да се раздели на сметки. Има един стар училище ASCII чувството да си графики.
онлайн
Spendji.com - Система за контрол на проекти и планове за приятели, групи и организации.

SpicyDigits.com - група счетоводна система, която позволява на всеки член да въведете нова сметка и след това автоматично се изпраща имейл на всеки член да ги информира за техните акции. Позволява ви да поканите нови членове, както е необходимо.