Header Ads Widget

Вие нямате толкова, уеб трафик, както си мислиш!

Вашият сайт Алекса класиране може да бъде много важно. Ако решите да продавате вашия сайт, неговото движение класиране най-вероятно ще окажат влияние върху колко ще получите за вашия сайт. Ако продавате реклама на вашия сайт можете да бъдете сигурни проверки на рекламодателя трафика си рейтинг.

Класирането Alexa не е статистически валидни за класирането по-горе 100k и е ясно се посочва, така че на сайта им. Класирането Алекса се изчислява въз основа на броя на посетителите на вашия сайт, които са в лентата с инструменти Алекса инсталиран. Ако сайтът ви е прекалено малко за посетителите на оценка за това как много от всички посетители са инсталирани в лентата с инструменти не е наред, просто не си статистически значими.
Резултатите са изопачени.


В зависимост от това кой е Вашият целеви пазар, класирането ще се различава от огромни суми.Хората, които се интересуват да знаят класирането на собствените си сайтове са много по-вероятно да имат инсталирана лента с инструменти. Ако вашият сайт е за предлагане на пазара или насочена към собствениците на уеб сайта повече от тях ще имат лентата с инструменти.Поради това, Alexas оценка на колко процента от потребителите на Интернет, които са инсталирани на лентата с инструменти ще бъде наред.И вашия сайт ще получите неправилно класиране на трафика.