Header Ads Widget

Прическа според зодията

Овен

Вие държите на естествеността, защото сте динамична и активна натура. Късото ви отива. Махагонът определено ви подхожда, като по-добре ще изглеждат с открито чело. Прическите, които не изискват много усилия и могат да се правят в домашни условия са подходящи за вас. Спортна и функционална кройка ви подхожда, особено ако е в алено и червено.

Телец

Дамите от тази зодия са много взискателни по отношение на прическата си – надарени с усет за пропорциите и материите и свръхженствени. Косата трябва да е въздушна, оформена в класическа линия в кестеняво, шоколадово или лешниково. Обличайте се удобно, подчинено на вечния ви стремеж към елегантност в зелено и кафяво.

Близнаци

Те са привърженички на екстравагантните решения за прическата си, независимо от възрастта си. Не се боят да експериментират. Днес са с дълга коса, утре с къса без да правят драма от това. Днес са с червена, утре с руса коса, обичат пъстроцветните кичури. Дрехите са в различни стилове, винаги леко и стилно във всичко светли тоналности.

Рак

Дамите от зодията се нуждаят от вътрешна сигурност, те не обичат промените и носят косата си по един и същ начин през целия си живот, защото не обичат промените. Старомодни и срамежливи, предпочитат да не се набиват на очи и да бъдат коментирани. Облеклото е сдържани, без особена фантазия
Цветове: небесносиньо, бледо жълто, бяло

Лъв

Пищната грива прави „лъвиците” доста атрактивни. Спираловидни къдрици и завити на едри вълни коси им подхождат. Неподдържаната коса е много неприятна – цъфтяща или с тъмни краища. Облеклото е луксозно, марково, а цветове ярко жълто; златисто;

Дева

Критична, педантична и много недоверчива, търсеща съвършенството, дори в прическата. Класическо каре с дължина до раменете много ви отива, въздушен бретон и идеално пригладена с четка и сешоар коса – това е вашият стил. Облеклото е без излишни детайли, дискретно, неутрално. Цветовете са сиво, бежово, кафяво.

Везни

Въпреки че колебанието е свойствено за зодията ви, никога няма да ви видят облечени неподходящо или незабележимо – това ви е вродено. Минималистичните дължини не ви подхождат, но пък светлите кичури подчертават неповторимата ви женственост. Облеклото е фино и добре обмислено, класическо, цветовете пастелни.

Скорпион

Вие не понасяте появата на бели коси и точно затова те ви спохождат доста рано. Обичате да оцветите косата си в тъмен махагон, черно, патладжан, но повече ви подхождат по-меките нюанси. Подходящата прическа е по-къса, но не толкова, че косата да прилепва към скалпа. Цветовете червено и черно се вписват във вашия делови стил със загадъчни елементи на сексапил.

Стрелец

Косата ви не трябва да изисква много грижи от вас, защото сте много практична натура. Стъпаловидно оформената прическа, вдигната или обрамчила лицето, на асиметрични бретони и изсветляване в краищата – това е вашият стил. Дрехите ви са унисекс, удобни и практични, подходящи за дълги преходи. Изборът на цветове е между ръждиво кафяво, виолетово, синьо, зелено.

Козирог

Понякога прекалявате със строгостта на прическата и това изостря четите ви без да е необходимо. Нека върху лицето ви винаги да има някой друг непослушен кичур, или оформете силно филиран бретон. Добре изглеждате и в каре и с прическа тип „банан”. Залагате на висококачествените материали в облеклото си, функционални изпълнени в сиво, шоколадово, черно.

Водолей

Оригинално, дори авангардно – това важи за облеклото и прическата ви. Обичате да сте винаги различна и умеете да ги показвате. Късо или на дълги вълни, косата ви носи вашата неповторима уникалност. Избягвайте само да си правите опити с цвета. Ярките цветове не са присъщи за излъчването ви затова ги избягвайте. Цветовете са електирково синьо, метално сребристо, сиво.

Риби

Вашият коз е погледът, затова не позволявайте прическата ви да го скрива. Позволете на някой добър фризьор да намери най-добри вариант за вас, така че неповторимият ви поглед да поразява околните безпрепятствено. Вие сте самата романтика и затова дрехите ви са изпълнени с много къдри, дантели, набори в синьо.