Header Ads Widget

Концепции вместо ключови думи

Една от новите технологии търсачката за получаване напоследък е LSI. LSI LSI щандове за скрито семантично индексиране и това е първата стъпка към семантични уеб. Има редица изследователски проект се опитва да ръчно да добавите данни за семантичен уеб страници.Но, ако това е някога ще се работи е дълго време далеч.
Проблем с ключовата дума е, че тя е само, че дадена ключова дума. С LSI търсене engines.tries да се сдружават концепция с вашата уеб страница, вместо само списък с ключови думи. Алгоритъмът се базира на статистически анализ на термини често се използват заедно. За подробности можете да проверите тази страница: http://lsi.research.telcordia.com/lsi/LSIpapers.html кратко резюме дава малко повече информация, отколкото този пост, без да става прекалено технически.

На практика, тъй като LSI е част от тайна класиране използва алгоритъм на вашата уеб страница, трябва да използвате синоними, когато ви пиша. Какво означава това на практика е, че дори и по-важно да се съсредоточи върху съдържанието на страниците си и по-малко от ключови думи. Ключова изследвания все пак е важно да сте сигурни, че е всеки, интересуващ се от това, което се пише за. Основната страница за оптимизация все още се прилага, но след това просто напишете текст добро. LSI е длъжен да бъде още по-голямо значение в бъдеще и ако ти пиша добро съдържание за реални хора сте добре подготвени. LSI е само една стъпка в начина, по който да се отървете от спам търсачката и да може всеки да има по-добри резултати за търсене.