Header Ads Widget

Blogger инструменти и теми

WordPress получава много любов от блог обществото, но Blogger.com все още е напълно жизнеспособен блог платформа за по-голямата част от хората.

В усилията си да помогне на тези, посветени Blogger (Blogger) потребителите, ние събрал най-доброто от нашите списъци за инструменти, палитри и комбинации за предпочитаните си платформа. Обърнете внимание и чрез сте сигурни, че да се намери нещо, което ще ви помогне, дори и ако вие не знаете търсите за него!

Кажете ни какво мислите за тези и всички може би сме пропуснали, и да ни уведомите за вашия блог в Blogger коментари.

5ColumnTemplate.Blogspot.com - Този сайт предлага само един шаблон с пет вариации, но това не е всеки ден виждате пет колона тема за всеки блог платформа, и то е действително доста чист вид.

AllBlogTools.com - колекция от над 100 шаблони от един асортимент от много по-малки дизайнери. Можете да ги търсите по оформление, цвят, предмет и така нататък.

Blogger-Templates.Blogspot.com - Поддържа малък избор на първокласен Blogger теми горе и тичане.

Blogger-Templates.Deceblog.net - малък избор от уникални теми за Blogger сметки.

BloggerTemplates.org не - Има ли изглежда са били обновени, тъй като първоначално стартира, но не всички шаблони все още работят, и имат много прилика с WordPress (WordPress) теми.

BlogspotTemplates.Blogspot.com - Няколко страници на Blogger Шаблони с полезни съвети за това как да ги използват.

BlogspotTemplate.com - Право на около 100 шаблони за Blogger на различни стилове и цветове.

BlogTemplates.Noipo.org - малък избор на графични и текстово базиран на шаблони за вашия блог.

BTemplates.com - Функции широк асортимент от над 600 безплатни Blogger шаблони, които могат да бъдат прегледани по категория, таг, брой тегления и така нататък.

FinalSense.com - Оферти над 300 шаблони за своя сметка Blogger. Имам почти всяка тема, както и комбинацията цвят, който можеш да се сетиш.

FreeBlogger-Templates.Blogspot.com - разглежда предимно на опростен Blogger шаблони, които правят най-лесните за четене е възможно.

FreeTemplates.Blogspot.coms - блог, посветен на да ви донесат нищо друго освен безплатно Blogger шаблони. Много добре категоризирана, и лесно да разглеждате.

FreshBloggerTemplates.Blogspot.com - Това е било известно време, тъй като този сайт освободени всички нови шаблони, но техните проекти са много чисти и все още е в работно състояние.

GoSuBlogger.com - голям избор от безплатни шаблони, че смесва оригиналната творба с конвертирани теми WordPress.

Isnaini.com - Голяма и разнообразна колекция от шаблони за използване на Blogger, заедно с подробно ръководство как правилно да ги вмъкнете в профила си.

JackBook.com - Освен предлага голям избор от безплатни шаблони, с тежки насищане на видео игра вдъхновена теми, JackBook предлага съвети и насоки за по-добро SEO за вашия блог.

OurBlogTemplates.com - нечетно микс от близо 200 безплатни шаблони за можете да използвате и с тире от прегледи на DSLR камери.

WP-Themes.us - Да, името точки за тях са всички теми за WordPress, но те също така много добър избор от безплатни шаблони за Blogger.

Yanku-Template.Blogspot.com - Оферти някои много хлъзгав гледам, безплатно, Blogger шаблони на 2 и 3-колона сортове.
Премия Шаблон ресурси

ChicSassyDesigns.Blogspot.com - Оферти на предварително вградени шаблони, които можете да си купите, ще дизайн предлага уникални теми и фонови изображения за продажба, които можете да създадете свой собствен шаблон наоколо.

PaperbackDesigns.Blogspot.com - Оферти свободни теми и страничната лента значки, в допълнение към това, предназначени потребителски шаблони за такса.

SuckMyLolly.com - смес от свободен и премия теми за вашия профил Blogger. Много колоритен в проектирането и липсва традиционната гледам Blogger.
Съвети и Трикове за Template Design

PhotoshopSupport.com - Съвети за проектиране на вашия собствен Blogger шаблон, използвайки Photoshop.