Header Ads Widget

Нужда от фен страница на Facebook

Facebook през последните години,става важен фактор за развитието на вашия блог.Facebook е един обществен профил,който ви позволява да споделят своите продукти,услуги и информация,свързана с всички свои приятели и фенове на Facebook.За всичко това,тогава нека дам няколко причини защо трябва да добавите в блога си фен страница на Facebook!

1.За тези,които търсят място под слънцето в тази все по-конкурентна блогосферата, Facebook със сигурност е един от основните фактори на търсене.Като се има предвид,че създаването и използването на фен страницата е безплатен процес,която е видима и достъпна за няколко милиона посетители,защо не се възползвате?

2.Друго голямо предимство на фен страницата на Facebook,е възможността за вас да се актуализират всички ваши фенове чрез статус съобщения,както и с личните профили. Тези съобщения за състоянието след това се изпраща до всички фенове чрез новини. Това също е един интересен начин с който можете да получите обратна връзка от аудиторията си и за техните продукти/услуги.

3.Като се има предвид,че според класирането Alexa,Facebook е вторият по големина сайт в света и е вероятно,че си фен страница е правилно решение за индексиране от резултатите от специфични търсения.Това означава,че Facebook е чудесен помощник за трафик,тъй като неговото качество от гледна точка на оптимизация за търсещи машини (SEO) е много добра.

4.При използването на FBML,версията на HTML Facebook,можете да персонализирате страницата си в съответствие с фенове,стила и нуждите на вашия блог.

5.Страниците на феновете Facebook предлага микро показатели,софтуер и статистически анализ на високо качество,които могат да ви помогнат да разберете какъв вид аудиторията има около вашия блога.Тези данни могат да бъдат интересни и от значение за изследването на феновете си,както и за насочване на редакционната продукт на сайта или в зависимост от нуждите на тези фенове за подобряване по него.

6.Друг интересен начин за насърчаване на вашия блог е чрез поставяне на снимки или видеоклипове.Като се има предвид,че си фен страница на Facebook ви позволява да качвате неограничен брой снимки и видео клипове,със сигурност това ще бъде идеалното място за разпространение на неговия образ.