Header Ads Widget

Предотвратяване на бръчките

Бръчки са основните проблеми при жени на възраст от 30 до 40-те години.Има много начини, които могат да се направят за да се поддържа здрава кожа и да се избегнат бръчките по кожата.Жените често прекарват много време за гриж на кожата и много разходи за предотвратяване на бръчките, но всъщност има един естествен начин за предотвратяване на бръчките е чрез консумация на плодови сокове.
Плодовия сок не само се оказа от полза за здравето, но може да направи кожата красива и вечно млада, следва списък на плодовите сокове, които имат такива възможности.Едно скорошно проучване описва ползите за здравето от плодовите сокове. Проучването изследва плодови сокове богати на полифеноли или които съдържат антиоксиданти.
витамини
Плодов сок, който има най-висока оценка, чието съдържание е богато на антиоксиданти е гроздовия сок, сок от червена боровинка, сок от ябълки и сок от нар.Следващите по пейтинг са портокаловия и сок от ананас.Докато сока от домати е в най-ниското ниво.
Всеки има различно съдържание на химическо вещество.Препоръчва се пиенето на сок да не е повече от 250 мл. на ден и изберете истинския плодов сок вместо консервиранти, който са бил смесен с други химикали.
Плодови сокове, съдържащи антиоксиданти, които оказва голямо влияние върху тялото и здравето на кожата.Антиоксидантите могат да предпазва кожата от преждевременно стареене и бръчки.Тъй като антиоксиданти играят активна роля в регенерацията на кожата.
Така че, ако искате да попречите на бръчките по естествен начин.Бъдете усърдни в консумирането на плодов сок.