Header Ads Widget

Програма превръща компютъра ви в оборудване за видео наблюдение

Камери са навсякъде. Ако някога си живял в среда, където не си напълно сигурен кой има достъп до твоя компютър - като общежитието, например - може да се чудите как можете да използвате уеб камерата за да наблюдавате какво се случва на вашия компютър, докато си навън. iSpy има способността да записва видео и аудио запис. Нека да видим как този мощен безплатен софтуер за уеб камера записва всичко.
видео
След като сте инсталирали iSpy и се отвори главния прозорец, което не е нищо повече от голямо черно пространство с някои опции от менюто в горната част. iSpy е в състояние да записва множество видео потоци наведнъж за да разберем какво се случва от голям брой камери. Ние ще се придържаме към една камера, все пак.
Можете да регулирате скоростта на кадрите и резолюция.
камера
Добавянето на микрофона е лесно. Просто натиснете бутона в горната част на основния прозорец и след това изберете микрофона, инсталиран на вашия компютър. Можете да започнете да записвате с десния бутон на мишката.
Друг готина характеристика на iSpy е възможността за качване на видеоклипове в YouTube автоматично. Можете да планирате записа по всяко време на деня, всеки ден от седмицата, и да направи същото за да спрете процеса.