Header Ads Widget

Фантастично Facebook фен страници за родители

Jeana Lee Tahnk е високотехнологична PR консултант и писател, който се фокусира върху различни теми, включително, технологии, социални медии, семейство & родителство и здраве & благосъстояние. Тя е редовен сътрудник на на Huffington Post, MommyTrack'd и Examiner.com. Можете да я следват по Twitter.

Между родителски уеб сайтове, мамо блогове, сайтове за социални контакти, дори и Twitter (Twitter), със сигурност има изобилие от родителски наличната информация. Мрежата на родителите онлайн, особено майките, нараства експоненциално всеки ден и това контрабандата и глобалната общност предвижда една безкрайна и огромни ресурси за информация за повишаване на децата.

Но с излишество от информация е вероятността от претоварване с информация. Има толкова много милиони сайтове за търсене на, той може да бъде непоносимо да пресее през сайт след сайт, страница след страница, за да намерите точната информация. И повечето хора нямат време да седна и да сърфирате в интернет по цял ден. И така, какво е майка да направя? Въведете Facebook Фен страници. Простотата на Facebook Page свързани с родител може да бъде от голяма полза за времето дефицит на родител, който просто жадува постоянно актуализирана информация, която е лесно смилаеми и по едно и също място.

http://www.facebook.com/strollertraffic

Е насочена конкретно за млади майки и татковци,http://www.strollertraffic.com/ уебсайта осигурява поглед и съвети за навигация в света на майчинството, докато навигирате през оживените улици на столицата, страница на Facebook обаче, не е като град-специфични и предлага приятна комбинация от newsworthy продукти и продукти препоръки.

http://www.facebook.com/NAEYC

В http://www.naeyc.org/ е важна национална организация, която се интересува само от ранна детска възраст. Чрез предоставяне на информационно Facebook Page, която поддържа последователи осъвременяване на национални инициативи, родителите могат да разберете за регионалните филиали да намерите повече информация за местни и държавни програми. Освен това, родителите могат да получават известия за това как ключовите инициативи за деца и семейства са в застой през Конгреса.

http://www.facebook.com/AverageParent
Както подсказва името, средната родител е насочена към ежедневието на мама и татко, който търси информация за нещата, които на дневна база, като време и намаляване на разходите съвети, специални оферти и дете-приятелски заведения. Създаден единствено като Facebook Фен страница, Средна майка се актуализира редовно с оригинално съдържание, както и със съдържание, обобщени от други източници.

http://www.facebook.com/MamaistaDaily?ref=nf
http://www.mamaista.com/неотдавна стартира своя уебсайт и е самостоятелно са наречени "Дневен Кенди" за майките, защото от ежедневната си имейл бюлетина, която съдържа информация за най-готините, trendiest и късно бебето и детето съоръжения. The Fan страница, също смесва своя продукт снимки с новини-на-Note, свързани с деца и родителство. Аз съм винаги търсят съвети за това хлапе съоръжения, така че ако на други родители търсят същото, този продукт задвижване фен страница е добър избор.
 Facebook
http://kidshealth.org/ предвижда родителска информация, отнасяща се до физически, емоционални и поведенчески за здравето на децата. Дали това е сигнал новини около припомни FDA или съвет, или да се предлага прости факти за вируса H1N1, това вентилатора Страницата е цялостен ресурс за широк кръг от въпроси на общественото здраве на децата.