Header Ads Widget

Конвертиране на документи, изображения, aудио и видео файлове без да инсталирате софтуер

Ето една превъзходна услуга на разположение в интернет, които могат да ви позволи да конвертирате вашите документи, снимки, аудио и видео файлове, без дори да инсталирате всяка конвертиращия софтуер.

Онлайн услугата файл конверсия се предоставя от Zamzar опростява всички главоболия файл преобразуване.Само качване на файл, за да се преобразува или посочете URL да бъде превърната в изисквания формат и да определи своя имейл адрес и натиснете бутона конвертирате.Можете да отидете далеч и се отпуснете.Zamzar услуга конвертор файл ще ви уведомим по имейл, след като файлът е преобразувана успешно.

С услугата могат да се справят следните формати:

* Документ формати:. CSV,. DOC,. Docx,. HTML,. ОРП,. ODS,. ODT,. PCX,. PDF,. PPT,. PPTX,. PS,. RTF,. TXT,. WPD,. WPS ,. XLS,. xlsx,. XML
* Изображение формати:. BMP,. GIF,. ICO,. JPG,. PCX,. PNG,. TGA,. TIFF,. WBMP,. WMF
* Музика формати:. AAC,. AC3,. FLAC,. M4A,. MMF,. Mp3,. OGG,. RA,. Овен,. WAV,. WMA
* Видео формати: .3 GP,. AVI,. Flv,. Gvi,. Iphone,. Ipod,. M4v,. MOV,. Mp4,. MPG,. OGG,. RM,. RMVB,. VOB,. WMV
* Формати на компресиране: .7 Z,. Tar.bz2,. Кабината,. LZH,. RAR,. Катран. Tar.gz,. Yz1,. Цип

И като се посочва URL за конвертиране на файлове може да се използва за сваляне на клипове от YouTube и Google видеоклипове на компютър в различни формати.



Документите, които се превръщат ще остане в сървъра Zamzar само за 24 часа, можете да изтеглите тези файлове в този момент, или иначе ти ще трябва да представи отново същото за преобразуване.Също така там е за качване на файлове от 100MB.

Едно важно нещо е да се отбележи, че, вие не трябва да се регистрирате с Zamzar да направите онлайн преобразуване файл и разбира се си е абсолютно безплатна услуга.