Header Ads Widget

Тези пътища са наистина впечатляващи

Намира се в Италианските Алпи, е един от пътищата с най-висока надморска височина в района, 2757 метра над морското равнище. Има 48 "зигзаг" завоя между наклонени планини.

Друг норвежки представител, този път има 27 остри завой, и 1.1 километрови тунел прекосява Лисефьорд. С идеална гладка и е един от най-забавните пътища в този списък.

С дължината от близо 12 км по планински месност с 1 219 м висока, пътят впечатлява с красотата на пустинята.Път, който е съчетава висока скорост на прави и криви участъци.

Труден път, който преминава през Андите.С много завои, пътят е покрити със сняг през по голямата част от годината, но все още го прави истинско предизвикателство.

Построен от 13 местни жители в селото, този път е построен в скалите на Taihang планина с пет метра височина и открт през 1977 година.Той има повече от 30 "прозорци", които осигуряват светлина, за да влезе в пътя.

Осем километра, който свързват градовете Molde и Kristiansund.С няколко възвишения, понякога създава впечатлението за пропас и е заобиколен от впечатляваща природа.

Пътят беше построен, за да направи връзка между група от около 1700 острови в южната част на САЩ, наречена Флорида. По-голямата част от дължината му се намира по морето и има невероятна гледка.