Header Ads Widget

Ползите от добавянето в Dmoz

Dmoz означава Directory Mozilla.Тя се ръководи от групи от доброволци по целия свят и е една от най-важната директория, която трябва да вземете под внимание, когато искате Вашия сайт да бъде индексиран по добре в търсачките.
интернет
Dmoz е проект с отворена директория с цел да отговори на нарастващото търсене на оптималното използване на интернет.Повечето търсачки се управляват от търговски екипи, които са ограничени по брой, в сравнение с увеличаването на броя на потребителите в интернет.Индустрията в интернет се развива мигновенно и не може да бъде контролирана, затова, Dmoz беше създадена да оптимизира, да организира и предостави по-добри решения за очакваните проблеми в бъдеще.Dmoz е единствената голяма директория, която е безплатна.Там никога няма да платите дадена сума за да бъдете включени в списъка.Това е така, защото тя е създадена да бъде безплатна за всеки.
Тази отворена директория се ползва с правомощия от големите уеб-търсачки като Google, AOL Search, HotBot, Lycos, Netscape и други.Това е така, защото тя се счита за най-широко разпространената база данни в интернет.Тя се ръководи от редактори и потребители, които имат по-добро разбиране за нуждите на растящото потребление на интернет.
Регистрацията е много лесна.Всичко, което трябва да направите е да посетите интернет страницата на адрес http://www.dmoz.org.След това можете да изберете категория или подкатегория, в която искате да се класира вашия сайт и след това да изпратите URL. Инструкциите са внимателно описани.Понякога това ще отнеме няколко месеца преди сайта ви да се появи в директорията.
Едно нещо, което трябва да запомните е, че Dmoz се използва от Google.Това означава, че големите търсачки ще дава популярност на вашия сайт, ако вашият сайт е вече в списъка.Dmoz е важна връзка, която не трябва да се пропускате.