Header Ads Widget

Онлайн инструменти за SEO

Оптимизацията е много важна част за сайтове и блогове. Всеки блогър трябва да помисли за SEO услуги за неговия сайт. Вие трябва да държи под око всички важни аспекти на сайта за да бъдете сигурни, че всички връзки работят ефективно.
оптимизиране
Важни онлайн инструменти за SEO.

1. Quarkbase:
Това е един от най-популярните инструменти за SEO. Quarkbase ви предоставя всички важни данни за всеки уеб сайт, които включват трафика на уебсайта, популярност по отношение на социалните медии, най-популярни публикации на сайта и много други по-важни функции. Така че, когато желаете да събере важна информация за вашия уебсайт. Quarkbase е предназначен за вас.

2. Majestic SEO:
Това е лесен, но полезен инструмент. Всички знаем, че препратки имат жизненоважна роля в SEO на всеки уебсайт и Majestic SEO ви помага да се следи линкове на сайта. Включва доклади за входящи връзки на вашия сайт генерирани като EDU, GOV, Nofollow, пренасочващи страници и т.н.

3. W3C Linkchecker:
Обикновено се предполага, че вашата уеб страница може да има повредени хипервръзки. W3C Linkchecker проверява сайта за повредени хипервръзки.

4. Online webcheck:
Предлага бърз доклад за HTML или XHTML проблемите на вашия сайт и представя решение за тях.