Header Ads Widget

Успешен бизнес чрез електронна търговия във Facebook

Искате да създадете успешен бизнес с помощта на Facebook. За да ви помогна да се възползвате от възможностите на Facebook като инструмент за продажби и маркетинг. Избрал съм някои от най-добрите приложения за електронна търговия във Facebook. С тях можете лесно да създаде витрина на вашата страница във Facebookи за да стартирате интерактивни маркетингови кампании.
facebook

Payvment
Mожете да стартирате професионално изглеждаща витрина на страницата си във Facebook. Приложението ви дава всичко необходимо за управлението на вашия магазин, продукти и продажби.

Promotions
Дава възможност на фирми и агенции да създават и стартират интерактивни маркетингови кампании във Facebook страниците си в рамките на минути. Маркетингови кампании могат да включват: конкурси, лотарии, купони, награди и други.

SlideShare
Позволява да споделяте презентации и документи във вашата Facebook мрежа.

Poll
Това е приложение, което ви позволява да създавате анкети за вашия Facebook страници. Приложението прави много лесно анализирането на резултатите с подробни графики.

Voiyk Connect Store
Приложението позволява на потребителите на Facebook да има магазин за електронна търговия в техната Facebook страница.

Ecwid
Многофункционална витрина за вашите стоки, която може да се добавят към вашия профил във Facebook. Много лесен интерфейс за управление на всички продукти.