Header Ads Widget

Най-добрите сайтове за евтини полети и хотели по света

Skiplagged помага на пътниците да намерят евтини полети. Уебсайта има  и мобилно приложение, което позволява на потребителите да намират ексклузивни отстъпки за билети, хотели, коли и евтини резервации за пътуване.

 

Agoda е онлайн туристическа агенция, която можете да направите резервации за настаняване, полети, летищни трансфери и други в дестинации по целия свят. Предлага голямо разнообразие и възможности за настаняване, от хотели и апартаменти до вили и хостели. Предоставя на пътниците подробна информация за всеки избран имот.

Hopper е мобилно приложение за прогнозиране и анализира цените на полетите. Предоставя информация за цени на полетите с течение на времето, прогнозира увеличения и намаления на разходите за полети, препоръчва най-доброто време за покупка и уведомява потребителите, когато цените за техните конкретни полети са в прогнозираните си най-ниски с известия на вашия смартфон.

Momondo е сайт за търсене на пътувания, който сравнява милиарди евтини полети, хотели и сделки за коли под наем. Той търси в стотици авиокомпании и туристически сайтове, от големи сайтове за резервации, за да ви даде информация за най-много евтини опции за самолетни билети.

 

Skyscanner търси в стотици авиокомпании и туристически сайтове за резервации, за да ви даде възможно най-много евтини опции за самолетни билети. Има мобилно приложение, с което улеснява планирането на следващото ви пътуване. Можете да търсите полети, хотели, коли под наем до всяка точка на света в движение.


 

.