Header Ads Widget

Тренирайте мускула на удоволствието

Мускулите на гениталиите участват активно в половия акт. Чрез тренировката им ще осигурите по-ярко преживяване и на себе си, и на любимия си, твърдят сексолозите.

"Рuboсоссуgеus" (съкратено - РС) е латинското име на мускула на вагината, участващ в акта. При мъжа това са онези вени, които отвеждат кръвта от пениса. Когато двама души изпитват симпатия един към друг, РС-мускулът започва да вибрира бавно, но сигурно. При първата целувка той се стяга и при нарастване на страстта контрактира по-често. При оргазъм е под силно токово напрежение", конвулсира все по-често и накрая се отпуска.

Как РС-мускулът може да се тренира? Това е описано от виенския учен Герхард Егетсбергер, биолог и ръководител на Института по биокибернетика. Той направил необичайно откритие: мозъчната активност, т. е. електрическата енергия на мозъка, може да се по-висши чрез съзнателно и редовно стягане на този скрит мускул.

Гръбначният мозък изпраща електрически импулси към мозъка, обяснява ученият. Моите измервания обаче показаха, че тази електрическа енергия протича само тогава, когато гръбначният стълб е в ред. Затова ние разработихме специални упражнения. "

За да откриете вашия РС, прекъснете при уриниране струята - това, което се стяга, е въпросният мускул. Ако го стягате съзнателно поне 30 пъти на ден, само за 3 месеца ще постигнете страхотен успех. Изследване на 500 души, подложили се на този тест, дава очевидни резултати. Всички анкетирани признават, че се чувстват много по-добре и по-рядко боледуват. Симптоми като постоянна умора иди безсъние изчезват напълно при всички участници в теста. И накрая най-важното - сексуалните смущения, като импотентност или фригидност, изчезнали при 95 процента от участниците.

"Досегашното мнение, че сексуалните смущения са главна причина за психическите, е напълно погрешно % подчертава Егетсбергер. Знак, че не всичко е наред с вашия РС-мускул, са честите позиви за уриниране, постоянната необяснима умора и депресивност.