Header Ads Widget

Как да контролираме астмата при деца

Не е известен причина, защо едно дете може да има астма, въпреки че там са рискували фактори, свързани с кого да го имам.Това е, ако един или двамата родители го, детето им може да го има, както добре.Не е известен лек за това заболяване, но има медицинско лечение за нея.
Както и при много заболявания, когато детето се сблъсква с една, техните родители и по-голяма степен, целия си семейство, тя е засегната от нея и няма никаква разлика тук, все пак има надежда.Няколко неща може да се направи, за да донесе това състояние под контрол и са:

Образование
Научете колкото може за това заболяване.Колкото повече го разберат, толкова по-добре една позиция, която ще бъде да помогне на детето.Търсене в Интернет, посещение на библиотеката и преди всичко, консултирайте се с надежден доставчик на здравни грижи.

Избягване на тригерите

Тригерите са неща, които предизвикват симптомите на това заболяване да се появи. Ето защо, като помага тези деца в съответствие далеч от тези води ще бъде на стойност то.Някои от тези води са студени, пушек и стрес.

Медицински мениджмънт

Ако вашето дете има предписаните лекарства, като се уверите, че той / тя знае как да го използвате правилно е първата стъпка.Има два вида лекарства.Те са болкоуспокояващи и контролери.

В болкоуспокояващи са полезни при лечение на симптомите на това заболяване, например, ако детето Ви е затруднено дишане и се използва за облекчаване на лекарства, ще помогне да се спре хрипове.
Контролиращите се използват за лечение на причината за симптоми, например, за да хрипове от настъпване.Следва да се отбележи, че ако едно лекарство контролер се използва, когато симптомите се случва, че не може да спре незабавно на симптом, едно лекарство за облекчаване трябва да се използва.


Осъществяване на плана

Имате разговор с лекаря на детето си и го попитайте / тя да ви помогне при изготвянето на план, който ще спомогнат за постигането на астма е под контрол.
Това условие може да ограничи участието на детето в много неща, това означава, че могат да им попречат да участват в спортни състезания, но тъй като е под контрол, в списъка на упътвания ще получите по-кратък и в списъка на "може да дос" ще станат по-дълго.
Така че, преди вземане на окончателни решения, направете още няколко изследвания, говорете с доверен лекар и след това да отнеме известно действие.