Header Ads Widget

Грижа за ноктите

Погрижи се за нашия ноктите, особено ако сте жена.Дори и да нямате време за посещение на маникюрист, идеалното е да се справи с ноктите най-малко веднъж седмично.

Надеждна защита

Освен декоративна емайл, който също се грижи за ноктите си, защото тя съдържа няколко играчи, здрави, има и други продукти, които правят на ноктите лесно.

Една добра база под глазура я предпазва от директен контакт, предпазва от пожълтяват и ги прави по-силна и здрава.Необходимо е да се прилагат на база, дори ако използвате ясно лак за нокти.Има няколко бази на разумна цена за тънки и крехки нокти.

Специални кремове са обогатени с минерали за крехки нокти.Тези кремове създават защитен слой на повърхността на ноктите също подхранва.Използвайте емайли, съдържащи калций, може лесно да засили крехки нокти.Важно е да се отбележи, че въпреки ерудиция, яде много калций отслабва ноктите, не ги прави по-силен.

От разбира се, за да са здрави, красиви нокти, козметични и медицински техники, които не са достатъчни.Включете в диетата си повече храни, богати на витамин А като мляко, черен дроб, риба, ядки, моркови, спанак и тиква.

В желатин също помага за увеличаването на ноктите, така че е препоръчително да се ядат повече плодове като боровинки желе.


Най-лесният и най-евтиният начин за укрепване на ноктите ви е сол баня.Разтваря се една супена лъжица сол в чаша топла вода и си пръсти в разтвора за 15 до 20 минути всеки ден.

За крехки нокти може да направи топла баня на растително масло веднъж или два пъти седмично.В малко масло се добавят няколко капки витамин А (е постигнат в аптеката), 3 капки йод и 5 капки лимонов сок.