Header Ads Widget

Как да се справим с разширените вени

Един на всеки десет души развиват разширени вени, болест, която засяга вените на краката и причинява сериозни проблеми на трафика.Научете повече за него, както и съвременни технологии за да се лекува.

Разширени вени са едно състояние, което засяга вените на краката, което се разширява и се разширяват прекомерно.Това води до проблеми циркулацията на кръвта, които могат да бъдат много вредни за здравето.

Тези, които страдат от това заболяване се чувстват тежки крака, спазми, сърбеж, а в някои случаи, болка.По-често срещани при жените, особено на ефекта на бременност.

Разширени вени са формирани от неизправност на клапите на вените на краката.Така, кръв от сърцето застоява във вените, че разширяването и като недостатъчни.

Могат да бъдат класифицирани от техния размер:

*Малък: тя обикновено е козметичен проблем, макар че те все още могат да произвеждат усещане за тежест и умора в краката.
*Средно: вече започва да бъде здравословен проблем.С възрастта често се произвеждат болезнени или малки повърхностни varicorragias флебит (кървене от вена).
*Специалност: болезнена, възпалено и odusiones тромбоза на вените, наред с други неща.Неговото лечение е задължително.

Видове усложнения

1.Флебит: възпаление на вена. В повечето случаи, единствената причина за локална болка.
2.Намира се в долната част на крака и се произвежда втвърдяване на тъмно черно оцветяване на кожата, която не е възстановена.
3.Дерматит на кожата сърби силно.

Лечение

Диагнозата на разширени да се направи от специалист, който трябва да прецени обстоятелствата на всеки пациент.Като цяло, е да разберете къде се намирате връщане на венозна кръв и разширени вени, да хирургически затворите тези вени и да позволи на нормалния поток и да се постигне естетически подобрение.


Превенция

Наред с другите неща, сърцето хирург прави следните препоръки:

* Избягвайте продължителното заседание с кръстосани крака.
* Не носете прекалено стегнато.В жартиери, поли, колани и обувки, дори не следва да поставя пречки пред движението на кръвта.
* Разходка всеки ден, това укрепва мускулите на прасеца, подобряване на венозна циркулация.Не забравяйте, че тези мускули помагат на кръв към сърцето по-добре.В допълнение, на стъпалата на краката е като гъба и ходене помощи за свиване на вените, подобряване на венозна циркулация.
* Не използвайте обувки или прекалено високо, нито прекалено плоски.
* Да не се използва с локално парно или горещ душ.
* Ако сте бременна, можете да използвате маркуч на бременни жени по цял ден, по време на бременността и дори няколко месеца след раждането.