Header Ads Widget

Обяви - Велик източник на доходи

Интернет електронни обяви може да бъде голям източник на доходи, но за съжаление много хора не знаят как да се възползвате от тях. Интернет електронни обяви са основно електронна версия на класифицираната рекламите, които виждате в ежедневния хартия, само тези, които в интернет са прави не на местно ниво, но на национално ниво. Силата зад тях е, че след като сте намерили малко реклама, която е тествана и прави печалба.Класифицирани реклама на стотици други уебсайтове, за да направят по-голяма печалба.

Ключът отново е да се насочите пазар. Лесно е да се мисли, че ако класифицирана сайт получава обявата 500000 посетители на месец, ще трябва почти да правят пари, освен ако рекламата Ви е толкова бедни, че никой не го прочита. Но, разберете повече статистика, преди да поставите вашата реклама. Ако можете да разберете най-много хора идват там, защото те се интересуват от компютърни части. Ако рекламирате нещо, но компютърни продукти или услуги, то ще бъде пълно измиване.
обяви

Най-ефективният място за поставени обяви в е бюлетини. Бюлетини са обикновено се четат от началото до края. Ако изберете бюлетина, която е насочена към пазара, имате много отглеждани аудитория. За да намерите бюлетини, специфични за вашата индустрия, отидете на сайта като http://www.dominis.com/, http://www.newsletteraccess.com/.