Header Ads Widget

Избелване на зъби

Избелване на зъби по естествен начин - разбира се, всеки иска чисти, бели зъби и чаровна усмивка, но много от нас, които пушат и пият кафе имат проблеми със зъбите, които доведоха до спад в самочувствието‎.Следват съвети за това как да избелим зъбите естествено с лесно достъпни материали.
зъби
Някои напитки като кафе или алкохол могат да предизвикат промяна в цвета на зъбите. Но можем да го предотвратим, като ядем храни, като ябълки, целина, моркови, спанак, броколи и зелена салата.Тези храни обаче са в състояние да избелят зъбите, причинени от фактори извън тялото, като напитки, храни, цигари или алкохол.Имайте предвид, че нивото на избелване при всеки е различен. Ето няколко съвета как да избелим зъбите с мощни натурални съставки.

1.Паста, лимон и сол
Лимон и сол избелват зъбите до блестящо бяло.Поставете няколко капки лимонов сок, смесен с малко сол, докато си миете зъбите редовно.Паста с лимон премахва петната по повърхността на зъба.

2.Портокалова кора
Кори от портокал избелват зъбите с помощта на вътрешната страна на портокалова кора. Портокалова кора съдържа избелващи агенти, които са много меки, които ще помогнат за премахването на петна по зъбите без да увреждат емайла.