google.com, pub-7696613601262122, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Най-добрите ускорители на скороста за интернет


14:54 ч. |

Ето някои комунални услуги, които могат да усъвършенстват интернет настройки, които са трудни за намиране в Windows регистъра. Надявам се, че ще намерите тези неща за полезни в оптимизирането на интернет скороста.

1. Ashampoo Internet Accelerator 3
Internet-Accelerator скорост интернет
Анализи вашия компютър и оптимизира всички необходими настройки с едно щракване на мишката. Не е нужно да знаете нищо, просто изберете автоматично оптимизиране и сте готови. В допълнение към автоматична оптимизация потребители могат да имате достъп до всички индивидуални настройки и да ги коригира ръчно.

2. SpeedConnect
Мощно приложение за Windows, предназначено за оптимизиране на връзката и скоростта на всичките интернет дейности. Това означава по-бърза интернет връзка, по-бързо сърфиране и електронна поща, бързо сваляне, по-бързо играене на онлайн игри, по-добра Skype връзка.
ускорители на скороста

3. Internet Accelerator
Подобрява различни настройки за конфигурация, които пряко засягат вашата мрежа и Интернет връзка. Той предлага ограничен брой функции, но за начинаещи са достатъчни, за да ускорят скороста на интернет връзката.
интернет
Надявам се, че съм бил полезен.

------------------------

2 comments:

app developers каза...

I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

GST Impact Analysis каза...

Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

Публикуване на коментар